Açık : Pzt-Cmt 9:00 - 20:00; Pazar - kapalı Telefon : 90532 407 93 04 Email : bilgi@havaifisekdunyasi.net
12" Metalik Sarı Balon (HBK) HBK Balon
Stok Kodu : GZM006748 KDV Hariç : Fiyat Bulunamadı. KDV Dahil : Fiyat Bulunamadı.
Henüz değerlendirilmemiş
Stokta Yok.
Bu kategorideki ürün siparişlerinizde üyelik oluşturduktan sonra bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir.
Whatsapp İletişim Hattı :

Metalik Sarı Balon

Ürün Bilgileri
Ürün fiyatı 1 paket için geçerlidir.
Paket İçindeki Adet : 100 Adet
Koli İçindeki Paket : 50 Paket
Metalik 
Renk : Sarı

 

Metalik Balon Çeşitleri

Balonlar çok eski dönemlerden bu yana kullanılan en popüler ve en yaygın eğlence ürünlerinin başında geliyor. Son derece ekonomik ürünler olmasının yanı sıra hem keyifli zamanlar geçirebilme hem de dekorasyon şıklığı yaratabilme gibi konularda güvenli, pratik ve ekonomik çözümler sunuyor olması balonların son derece yaygın ve sık bir şekilde kullanılmasına neden oluyor. Farklı özelliklere sahip olan balonlarda seçim fırsatını daha geniş model yelpazesine taşıyor.

Metalik balon modelleri de bu alanda son derece yaygın şekilde tercih edilen en yeni balon türleri arasında kendisine yer buluyor. 12? metalik sarı balon modeli de 12 inçlik geniş hacmi ile son derece büyük bir balon kullanım imkanı sunarken, göz alıcı sarı rengi ile de mekan süslemelerinde son derece etkileyici çözümler sağlamaktadır. Bu özellikleri nedeni ile de yaygın bir şekilde kullanılmaktadır.

Özgün tasarıma sahip olan metalik sarı balon modellerinden 100 adet bulunan paket ile doğum günü ya da düğü gibi organizasyonlarda özel atmosferler yaratabilme konusunda son derece ekonomik ve kaliteli bir çözümden yararlanabilme imkanına sahip olunabiliyor. 100 adet metal tondaki sarı renk 12 inçlik balon organizasyonda eğlenceli zamanlar geçirebilme fırsatı sunuyor.

Sarı Balon