Açık : Pzt-Cmt 9:00 - 20:00; Pazar - kapalı Telefon : 90532 407 93 04 Email : bilgi@havaifisekdunyasi.net
12' Çift Yüzlü Gülen Surat Baskılı Balon (Beta) Parti Beta
Stok Kodu : GZM004183 KDV Hariç : Fiyat Bulunamadı. KDV Dahil : Fiyat Bulunamadı.
Henüz değerlendirilmemiş
Stokta Yok.
Bu kategorideki ürün siparişlerinizde üyelik oluşturduktan sonra bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir.
Whatsapp İletişim Hattı :
ÜRÜN İÇERİĞİ
1 Paket içerisinde 100 adet ürün bulunmaktadır. 
Fiyatı 1 paket için geçerlidir.
 
 
Özel renkleri ile son derece etkileyici görsellikler sunmakta olan baskılı balon modellerinde son yıllarda gelişen teknoloji ile çok farklı baskı tekniklerinden yararlanılarak, çok daha özel baskılara sahip olarak tasarlanıyor. Etkileyici görsellerden oluşan baskılara sahip olan baskılı balon modellerinin kullanım alanları son derece geniştir.

Zengin renk yelpazesi içerisinde özel baskılarda tasarlanmakta olan 12 inçlik baskılı balonlar ile eğlenceli ve keyifli zamanlar geçirebilmek çok daha kolay bir hale geliyor. Özellikle de 12? çift yüzlü gülen surat baskılı balon modeli üzerinde yer alan çift yüzlü gülen surat baskısı ile çocukların ilgisini çekerken eğlence odaklı parti gibi organizasyonlarda da son derece etkileyici bir görsellik ortaya çıkarıyor.

Bu gibi özelliklerinin bulunuyor olması nedeni ile de son dönemlerde başta çocuklar olmak üzere her yaş gurubundan ve her ilgi alanından kişi tarafından oldukça yaygın ve sık bir şekilde kullanılmakta olan 12 inçlik baskılı balon modellerinin başında geliyor. Paket içerisinde 100 adet gülen yüzlü balon bulunurken, ekonomik fiyatı ve kaliteli görseli ile son derece ideal bir balon kullanımı sunmaktadır.